Vergelijken is killing

Oke, oke, we doen het allemaal. En het helpt niet. Voor geen meter. Dus jezelf afmeten aan de ander of anderen. Doe ik het goed genoeg? Hoor ik er wel bij? Is mijn mening oke? Mag mijn gevoel er zijn? Zal de ander mij accepteren?

Ik kom het eigenlijk teveel tegen in mijn praktijk. En het is energie verspelen. Bezig zijn met of je wel ergens in past, terwijl je feitelijk nooit ergens aan voldoet en het je onzeker maakt.

Read More
Marnix AlblasComment
Summersale: Nu of nooit!

Zit je lekker op je vakantiestek? Beentjes gestrekt? Boek op schoot? Azuurblauw water aan je voeten? Of loop je bepakt een bergroute en leg je de mooiste vergezichten vast op de gevoelige plaat? Ben je op je huisadres en pak je klussen op en geniet van het niet werken? Je kan van alles doen met het zomerseizoen. Als ons kikkerlandjeweer meezit heb je misschien niet veel nodig.

Read More
Uit de schaduw

Herken je dat? Dat je meer doet om anderen tevreden te stellen en te plezieren dan dat je aan jezelf denkt? Dat je misschien niet eens meer goed weet wat je zelf nou precies nodig hebt?

Read More
Marnix Alblas
Veranderen is leren fietsen

Ieder mens heeft zijn eigen veranderingstempo en daarin verschilt of hij of zij nog in waar het over gaat. Gaat jouw verandering niet of niet snel genoeg, dan helpt een stimulerende omgeving of een coach die daar nog buiten staat.

Read More
Marnix Alblas