marnix2.png

Coaching bij Marnix gevolgd. Scherpzinnige innemende en persoonlijke benadering. Op een prettige en rustige wijze van communiceren weet hij laag voor laag de kern boven te krijgen. Confronterend maar bevrijdend. Het heeft mij meer lucht en ruimte gebracht.

- Max (37)

marnix2.png

Een gesprek met Marnix is altijd verhelderend. Alsof je met een ander perspectief naar hetzelfde kijkt. Dat andere perspectief hielp mij verder in mijn veranderingen die ik wilde maken.

- Ben (43)

Screen Shot 2018-11-17 at 10.04.31.png
marnix2.png

Marnix heeft zich ruimschoots bewezen als coach en sparringpartner. Met zijn rustige en betrouwbare voorkomen en immer een luisterend oor weet hij op ogenschijnlijke eenvoudige wijze feilloos tot de kern van een casus te komen, zonder daarbij de kostbare energie van zijn gesprekspartner te verbruiken. Met respect voor alles en iedereen.

- Marco (35)

marnix2.png

Marnix luistert goed naar wat je zegt en spiegelt op een niet-oordelende manier heel genuanceerd. Hij durft snel de vinger op de zere plek te leggen en daagt je uit om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen gedrag en verlangens. Marnix is een prettige deskundige sparringpartner.

- Jacqueline (43)

marnix2.png

Marnix is een persoon met uitgebreide ervaring op het gebied van personal coaching. Sinds het begin van zijn professionele carrière heeft hij zich op de persoon ‘mens’ gericht. Ieder mens is uniek en omdat gevoel te begrijpen, weet Marnix zich daarop te profileren door de juiste vraag- en luistertechnieken te gebruiken met als doel het binnenste van de mens te leren kennen en zodoende te adviseren hoe je met je innerlijk om te gaan in het leven van alle dag. Daarnaast is Marnix een prettig persoon om mee om te gaan om zodoende een vertrouwensrelatie mee op te bouwen en te onderhouden.

- Huibert (48)

marnix2.png

Marnix is een coach die je uitnodigt om te vertellen wat er in je omgaat en wat je bezig houdt. Hij luistert, leeft zich in en voelt mee. Door zijn gelijkwaardige houding, zijn ervaring en zijn meedenken ontstaat er een samenwerking van waaruit je kijkt naar mogelijkheden die voor mij zouden kunnen werken. Dit geeft zelfvertrouwen en perspectief om tot actie te komen.

- Erik (47)

Screen Shot 2018-11-17 at 10.04.31.png
 
marnix2.png

Als ondernemer zocht ik buiten mijn bedrijf een gesprekspartner om vrij tegen te kunnen praten en reguliere en ook complexe zaken te spiegelen. In Marnix heb ik de persoon gevonden die zonder belemmeringen en met een onbevangen blik vanuit zijn vak die positie vervult. Voor mij een prettige manier om in mijn netwerk een professionele sparingspartner als Marnix te hebben waarmee je het gesprek aangaat en die in staat is om in enkele gesprekken je gedachten en vraagstukken zo te vertalen dat je beslissingen vanuit een breder perspectief kunt nemen. Daarnaast vind ik het een pre dat Marnix als gecertificeerd coach een grote diversiteit aan personen heeft die hij bijstaat. Dit maakt hem breed in zijn expertise en waardevol in de rol die hij voor mij vervult.

- Daniel (40)