marnix 4.jpg

Ik ben opgegroeid op de Veluwe tussen bossen en water. De natuur heeft nog altijd een magische werking op mij. Ik kan er thuiskomen, ik kan er doorheen reizen, het biedt me rust en uitdaging.

Ik ben broer van twee broers en een zus. Een ondernemende en zakelijke familie, waar mijn studie bedrijfskunde naadloos bij aansloot. Al in het begin van mijn carrière pad raakte ik geboeid door gedrag, verandering en groei en wist ik dat ik op een bepaald moment daar al mijn kennis, kunde en vaardigheden in ging stoppen.

Als jonge jongen speelde ik voornamelijk buiten en dat spelen is gebleven. In het beoefenen van sport, in het maken van muziek, in het contact met de ander. Spelen geeft mij lucht en vrijheid en ik leer! Dat spelen breng ik ook terug in mijn coaching and sparring.

Ik heb veel coaching- en adviesgesprekken gedaan bij carrièremakers, ondernemers, compagnons en sporters. Zaken helder maken, komen tot betere prestaties, weg van alle dingen die afleiden.

Mijn stijl is heldere taal; wat ik hoor en voel leg ik terug en ik lok je soms uit om tot een antwoord te komen. Ik ben gewend om met stevige persoonlijkheden om te gaan, ik weet wat er bij de ander leeft en geef daarop feedback.

Door wie ik ben en hoe ik coach, fungeer ik het beste bij mensen die verantwoordelijkheden dragen of willen aangaan. Je wilt je manifesteren en je wilt dat zo goed mogelijk. Dit betekent dat jij als persoon daarin kan en wilt veranderen.