Veranderen is leren fietsen

Ieder mens heeft zijn eigen veranderingstempo en daarin verschilt of hij of zij nog in waar het over gaat. Gaat jouw verandering niet of niet snel genoeg, dan helpt een stimulerende omgeving of een coach die daar nog buiten staat.

Ik krijg soms blikken van cliënten die zichzelf, denken ze, voor een onmogelijke opdracht zien staan. Een blik van: Dat gaat mij dus niet lukken.

Veranderen is een proces en kan alle kanten op gaan.

Geen rechte lijn schuin omhoog dus.

Als je daarmee onbekend bent en je wilt weten hoe zo’n proces kan verlopen is het meer dan prettig als je wordt bijgestaan door een expert.

Een (life)coach. Er is nu eenmaal meer mogelijk dan je denkt. En om daar achter te komen en vertrouwen te krijgen in de nieuwe weg die jij gaat bewandelen, stap voor stap, zet je deskundigheid in. Om een antwoord te geven op die blikken: Ik leg dan uit dat we ooit ook hebben leren fietsen, of praten, of zwemmen. Wat een mega veranderingen zijn dat en hoe niet bewust zijn we soms welke veranderingen we (met geduld) al hebben doorgevoerd.

Veranderen doen we dagelijks. Wat we leren. Gaat jou het niet snel genoeg? Raak je elke keer geblokkeerd? Verlies je het zicht op de stip op de horizon? Neem vrijblijvend contact op met mij voor een verandertraject richting beter presteren, leuker leven of meer impact.

Guest User